Toki Gökkuşağı Anaokulu
Mehmet Akif Ersoy Mah. 527. Sok. No49 NEVŞEHİR
03842120067

VİZYON

Gökkuşağı Anaokulu olarak yarının kendine güvenen ,başarılı ve mutlu bireylerini 21.yüzyıla yakışan bir eğitim anlayışı içinde tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanan-içinde sevgi dolu sıcacık bir ortamda yetiştirmek.

MİSYON

Atatürk ilke ve İnkılapları doğrultusunda, Çocuklarımızı sevgi dolu ve sıcak bir aile ortamı içerisinde, -Kendine güvenen, -Sorumluluk sahibi, -kendisi ve çevresi ile barışık, - Yeteneğini bilen ve kullanan, - Her yaşta insanla sağlıklı iletişim kurabilen bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmak için; En iyi ortamda,çağdaş bir Eğitim anlayışı içerisinde çocuklarımızı geleceğe HAZIRLAMAKTIR. Toki Gökkuşağı Anaokulu olarak; çocuklarımızın sevgi dolu ve sıcak bir aile ortamı içerisinde, kendine güvenen,sorumluluk taşıyabilen,kendisi ve çevresi ile barışık,sorunlara akılcı ve yaratıcı çözümler bulabilen,özgür düşünen ve davranabilen düşüncelerini isteklerini iyi ifade edebilen,yeteneğini ve yaratıcı gücünü kullanabilen,her yaşta insanla sağlıklı iletişim kurabilen bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunan bir eğitim vermek.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim